kanada

Billiga flyg till Kanada i februari! Tur och retur fr. 3504 kr!

Kära semesterfyndare!

Här kommer ett semesterfynd som gäller billiga flyg till Kanada! Närmare bestämt till Kanadas största stad Toronto. Du hittar flyg tur och retur Stockholm-Toronto med Iceland Air för så lite som 3504 kr. Resans exempeldatum är tisdag 19 februari till lördag 27 februari men lugn, det finns många alternativa datum om ni söker på egen hand. 

Vad gör man på en resa i Kanada då? Jag har själv aldrig varit där men skulle jättegärna dra dit. Toronto är ju Ontarios provinsstad och här bor lite mer än 5 miljoner invånare. Det ska vara en multikulturell metropol med utställningar, teater, shopping och en massa bra restauranger. Är man i Toronto är det svårt att missa deras CN (Canadian National) Tower. Tv-tornet byggdes 1976 och var då världens högsta torn. Numera är så inte fallet men tornet kännetecknar fortfarande Toronto och jag har hört att man kan se ändå bort till Niagra Falls vid klar sikt.

Har du lust att se lite vattenfall  på närmre håll så borde du definitivt besöka det berömda Niagra Falls. Det tar ca 90 minuter med bil att köra dit från Toronto . Det är en turistmagnet, men ja, jag måste onekligen säga att det ser väldigt mäktigt och imponerande ut. vattenfall kanada

Är du intresserad av hockey så har du också kommit till rätt land. Varför inte spana in en hockeymatch med Maple Leafs när du väl är där.

Rutt och datum på din resa till Kanada

fredag 26 februari – lördag 5 mars

Stockholm (ARN) – Toronto – Stockholm (ARN)

Alternativa datum

fredag 19 februari – lördag 27 februari

fredag 12 februari – lördag 20 februari

Hur bokar jag dessa billiga flyg till Kanada

Besök Iceland Airs hemsida och fyll i destinationerna ovan och era egna valda datum eller resans alternativdatum. Avgång är 13.35 från Arlanda flygplats och mellanlandning sker på Reyjkjaviks flygplats Keflavik International innan du anländer i Toronto.

billiga flyg island

Priser alternativa datum för billiga flyg till Kanada

tisdag 19 februari – lördag 27 februari à 3504 kr 

fredag 12 februari – lördag 20 februari à 3504 kr 

Boende efter att du bokat billiga flyg till Kanada

Billiga och bekväma hotell hittar du genom sidor som trivago eller hotels.com. Ha också för vana att kolla tripadvisor.

Övrigt bra att veta

En bra transfersida är resorthoppa. Om du är sugen på att hyra en bil under vistelsen för att upptäcka ännu mer med bil så kan rentalcars vara ett alternativ.

Hoppas att dessa tips om billiga flyg till Kanada uppskattas!

Please follow and like us:
Related Posts
Belgium
Flyg till Bryssel i höst! Flyg, 4* hotell 2 nätter fr. 1329 kr!
grekland
Resa till Rhodos! Flyg t/r, 3* hotell & frukost fr. 3953 kr
marrakech1
Resa till Marocko! Flyg t/r & hotell inkl. frukost för 5150 kr!
resa till puerto rico
Resa till Puerto Rico: t/r Oslo-San Juan fr. 2874 kr i december!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>