shutterstock_244653025

Billiga flyg till Kreta i augusti, t/r fr. Danmark från 472 kr!

Kära semesterfyndare!

Ni som bor i södra Sverige borde se hit, i alla fall om ni är intresserade av att hitta galet billiga flyg till Kreta! Bor du nära Danmark kan du flyga tur och retur till Kreta från Billund, Danmark och stanna en vecka i mitten av augusti. Flygbiljetterna kostar just nu 378 DKK, dvs ca 472 svenska kronor. Datumen som är använda för att hitta dessa priser är onsdag 12e augusti- onsdag 19e augusti och du flyger med Ryanair.

Kreta är ett av svenskarnas populäraste resmål och Greklands största ö. Vad har då Kreta att erbjuda? Varför är det så populärt? En vän till mig har beskrivit Kreta, och särskilt Chania, som Greklands motsvarighet till Venedig. Här finns vacker natur, små pittoreska gator att strosa omkring på, kloster och mycket mer.  Letar du efter en romantisk semester är detta resmål helt perfekt. Även maten på ön är inte särskilt dyr och enligt många jag känner supergod. Ett extra tips på vad ni kan göra på ön är att hyra moped och sedan verkligen upptäcka Kreta. Att hyra moped kostar inte många euro.

Rutt och datum

onsdag 12e augusti- onsdag 19e augusti

Billund, Danmark – Chania, Grekland- Billund, Danmark

Hur bokar jag flyg till Kreta?

Gå till ryanairs hemsida och fyll i datumen som presenterades ovan för resan. Avfärdsort är Billund, Danmark och du anländer till Chania, Grekland. Resan till Billund litar jag på att ni kan organisera själva.

flyg till kreta billiga flyg

Priserna ovan presenteras i DKK. Du anländer kl 19.40 på onsdagen och flyger sedan från Chania  kl 20.05 kommande onsdag för kostnaden 378 DKK, ca 472 kr. Makalöst bra priser enligt mig, särskilt för att vara i augusti! Här nedan ser ni mer detaljer för flygen.

billigt flyg kreta

Boende efter att du bokat flyg till Kreta

Hemsidan hotels.com ger olika boendealternativ. Som alltid skulle jag föreslå tripadvisor.

Hoppas att ni funnit tipset på flyg till Kreta bra!

Please follow and like us:
Related Posts
mongolia1
Resa till Mongoliet! Flyg Oslo-Mongoliet-Sthlm fr. 4253 kr!
shutterstock_141266803
Billiga flyg till Hong Kong! T/r från Sthlm från 2789 kr!
shopping
Flyg till Spanien innan jul! Flyg t/r & hotell, 3 nätter fr.1349 kr!
shutterstock_256300945 kopia
COOL! Roadtrip i USA, flyg t/r Sthlm-USA & Rail Pass fr. 6738 kr!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>