los angeles

Coolt! Billiga flyg till USA! Flyg Dublin-LA-London fr. 3595 kr!

Kära semesterfyndare!

Här kommer en riktigt häftig resa i november. Du kan uppleva Irland, USA och England under samma semester! Det som återstår är att ta sig till Dublin och från London hem till Sverige igen. Flygrutten Dublin – Los Angeles – London går under exempeldatumen tisdag 10 november till tisdag 18 november och  kostar 3595 kr i skrivandets stund! Så varför inte åka till Dublin några dagar innan den 10e, liksom stanna några dagar extra i London.

Vad sägs om att börja din resa med att besöka Guiness-bryggeriet i Dublin. Stan är dessutom full av pubar med livemusik, skön stämning och en hel del komiker. Man kan åka billigt till Dublin med Ryan Air, men även SAS och Norwegian flyger hit för relativt låga priser. Med de billiga flyg till USA som presenteras nedan kommer du sedan till det varmare Los Angeles. Här kan du ju roa dig på Hollywood Walk of Fame och Venice Beach samtidigt som det finns mycket goda shoppingmöjligheter. Amerikansk mat och stora portioner kan garanteras. Ett tips är att hyra en bil för att smidigast ta dig runt till alla sevärda platser. Resan tar sitt slut i huvudstaden London. Är du trött på att resa kan du alltid boka ett flyg direkt hem men annars skulle jag stanna åtminstone en till två dagar för att uppleva lite av (det regniga) London.

Rutt och datum

tisdag 10 november- tisdag 18 november

Dublin (DUB) – Los Angeles (LAX)– London (LHR)

Alternativa datum

tisdag 1 december – tisdag 8 december

Hur bokar jag mina billiga flyg till USA?

Besök denna vayama.se och fyll i datum och destinationer som ovan. Eller besök denna länk direkt, ni kan enkelt översätta sidan till svenska eller engelska med google translate. Klickar man på den gröna knappen “fortsätt” kommer ni vidare till en mer detaljerad flygöversikt.

billiga flyg

Här ser ni en sammanfattning av resan och totalkostnaden €380, 74 dvs ca 3595 kr. 

billiga flyg

Boende efter att du bokat dessa billiga flyg till USA

Smidigast är att kolla omdömen och recensioner på tripadvisor eller kolla sidorna hotelscombined.com, trivago etc. Här finns hotell för alla smaker och prisklasser!

Länk till alternativa datum på billiga flyg till USA

Genom denna länk hittar ni flygbiljetterna under de alternativa datumen i december.

billiga flyg usa

Hoppas att tipsen om dessa billiga flyg till USA med både Dublin och London inkluderade inspirerar!

Please follow and like us:
Related Posts
sanfran
Billiga flyg till San Francisco! Res tbx fr. Santa Ana för 2345 kr!
islandsresor
Islandsresor! Flyg, hotell,frukost, 4 nätter, utflykt mm fr. 4419 kr!
shutterstock_248941720
Resa till Maldiverna, flyg t/r fr. Stlm el. Gbg & hotell under 7000 kr!
malta
WOW! Billiga flyg till Malta i aug! T/r fr. 609 kr!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>