barcelona

Resa till Barcelona: 5 nätter, t/r flyg & hotell inkl. frukost/3834 kr!

Kära semesterfyndare!

Ett önskemål som kommit in från en semesterfyndsläsare som beskriver sig som en globetrotter (härligt!) var en resa till solen slutet av juli, helst med avresedatum den 24e juli. Det är ju högsäsong att åka dit så lite knepigt kan det vara att hitta en billig resa. MEN, nu på morgonkvisten har jag här en resa till Barcelona som inkluderar flyg tur och retur inklusive 5 nätter på 3* hotell fredagen 24e juli-onsdagen 29 juli. Du flyger direkt Stockholm – Barcelona både på hem och ditresan. Kostnaden för detta är 3834 kr per person, men notera att ni måste boka minst två flygbiljetter på denna resa till Barcelona. 

En resa till Barcelona är något jag unnar alla. Jag  har själv varit där flertalet gånger och vill fortfarande åka tillbaka just för att det finns en blandning av allt och för att jag haft riktigt härliga tider där. Jag tror och hoppas att Barcelona faller många i smaken!

Rutt och datum

fredag 24e juli- onsdag 29e juli
Stockholm (ARL) -Barceolona -Stockholm (ARL)

Hur bokar jag min resa till Barcelona?

Gå in på scyscanner och fyll i datumen för avresa. Som ni ser på bilden flyger ni Vueling Airlines på resan dit och Norwegian hem.

billiga flyg stockholm barcelona

Som ni ser i texten under den gröna boxen select måste man boka två biljetter för att få detta pris.

Boende i Barcelona 

Jag gick till bookings.com och hittade hotellet Catalonia Park Güell som ligger 600 meter från det enligt mig den helt otroliga Parc Güell. Hotellet har till exempel en takterass med pool och en bra förbindelse till Barcelonas centrum. Tripadvisors recensioner hittar ni här. För €370 inkluderas boende i fem nätter under din resa till Barcelona. Du kan välja om du vill köpa till frukost på hotellet eller boka det direkt och betala €410, ca 3782 kr. Var noga med vad ni vill ha när ni väljer olika alternativ efter att ha klickat på “boka nu”. 

billiga hotell barcelona juli

Total kostnad per person på er resa till Barcelona

Flyg: 1943 kr

Boende inkl. frukost: €410, dvs 3782 kr/2 = 1891 kr

Total kostnad per person inkl. frukost: 1943 kr + 1891 kr =3843 kr

Hoppas att detta var av nytta! Ni kan definitivt hitta ännu billigare eller dyrare boende på booking om ni hellre vill bo någon annanstans.

Please follow and like us:
Related Posts
safari
Billiga flyg till Kenya: Flyg t/r fr. 4302 kr!
buda2
Weekendresa till Budapest: Flyg & lyxhotell 3 nä. fr. 2667 kr!
flyg till london
Flygbuss till London: t.ex. Gatwick till London för 14 kr!
köpenhamn
Billiga flyg till Köpenhamn i oktober! Tur och retur fr.178 kr!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>