shutterstock_197758895

Resa till Kos: Flyg t/r fr. Düsseldorf från 406 kr!

Kära semesterfyndare,

Expedia.de erbjuder nu flyg med Germania Airline från 406 kr! En resa till Kos från Düsseldorf som varar 7 eller 14 dagar kan du köpa från €44, dvs ca 406 kr på avfärdsdatumet 12e juli. Detta är tur och retur! Om mindre än två veckor kan du alltså ligga på en strand på en av Greklands härligaste öar. Njut av pittoreska byar, långa vackra stränder och av god grekisk mat som tzatsiki och fetaost. En vän till mig beskriver Kos som platsen där det är “solgaranti”. Ön erbjuder många aktiviteter och om du inte hunnit fixa en utlandsresa än kan detta kanske vara ett alternativ. Jag var inne på expedias hemsida på svenska men lyckades där inte hitta den deal som fanns på tyska expedias sida, så om du inte behärskar tyska kan bokningen här kanske vara något omständig.

Rutt och datum

Düsseldorf-Kos-Düsseldorf för

söndag 12e juli-söndag 19 juli, eller

söndag 12e juli till 26e juli

Hur bokar jag min resa till Kos?

Gå in på denna länk hos expedia.de. Tyvärr är det på tyska men förhoppningsvis går det bra för er ändå. Så här såg det ut nedan:

Skärmavbild 2015-07-01 kl. 14.00.35

Du kan välja mellan 14 dagar, dvs 14 Tage eller med 7 dagar. Klicka på den gula knappen “Weiter” för att komma vidare. Då ser det ur så här:

Skärmavbild 2015-07-01 kl. 14.18.17

Zur Buchung, dvs till bokning är den gula knappen och då ser det ut ungefär som nedan. Gesamtpreis är totalpriset för en person och på Anreise och Abreise ser du flygtiderna. Svävar/klickar du på ab-eller anreise kommer mer flyginformation upp.

Skärmavbild 2015-07-01 kl. 13.50.54

För att komma vidare fyller ni i bokningsinformationen i de steg som följer. För att fixa din resa till Kos behöver du ordna resan ned till Düsseldorf också. Ryanair flyger till exempel denna sträcka så det kan vara värt att kolla upp.

Boende under din resa till Kos

Det finns många härliga alternativ på trivago. Recensioner kan du sedan se på tripadvisor.

Hoppas att tipsen uppskattas!

Please follow and like us:
Related Posts
thailand
Flyg till Thailand: Sthlm-Phuket & hotell inkl. frukost fr. 6803 kr!
puerto
Billiga flyg till Puerto Rico! T/r Sthlm-San Juan fr. 3016 kr!
air
Billiga flygbiljetter med Air Baltic! Flyg t/r 591 kr till Riga!
resa till puerto rico
Flygbiljetter: Oslo-New York-Puerto Rico-Sthlm från 4157 kr!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>