shutterstock_181625735

Resa till Kroatien! Flyg t/r, hotell inkl. frukost, 3 nätter fr. 2990 kr pp!

Kära semesterfyndare!

Kroatien kallar! Det har efterfrågats resor till solen med andra platser än Stockholm som avreseort. På let’s deal snubblade jag över denna resa till Kroatien från Göteborg i början av september. Du åker till ön Losinj, ett riktigt semester och solparadis och stannar antingen i tre eller sju nätter på hotell med 4 stjärnor. Sju nätter kostar 3 990 kr per person, medan tre nätter går för 2 990 kr per person. I priset ingår flyg tur och retur från Göteborg och hotell med frukost inkluderat. Tyvärr innefattas inte transferkostnaden i priset. 

Rutt och datum

Göteborg (Landvetter) -Losinj, Kroatien-Göteborg (Landvetter)

Alternativ 1:  7 nätter: söndag 6/9- söndag 13/9

Alternativ 2: 3 nätter: torsdag 3/9- söndag 6/9 eller torsdag 10/9- söndag 13/9

Hur bokar jag min resa till Kroatien?

Gå in på letsdeals hemsida och logga in på ditt konto där. Har du inte ett konto sedan tidigare går det supersnabbt att skapa. Vill du slå till på erbjudandet klickar du sedan smärtfritt på den turkosa rutan “köp” och väljer därefter de alternativ och datum för resan som du behagar. Du fyller också i din betalningsinformation.

För att boka skickar du sedan ett mail till adressen info@scandjet.se. Vid bokningen uppger du följande information: kod från let’s deal, namn, personnummer, adress, mail, detaljer angående transfer och mobilnummer.

Notera också att det på let’sdeal beskrivs hur en deal gäller för en person och att man har del i ett dubbelrum. Två personer per bokning är också det som gäller. Sedan står det även att  det är först till kvarn som gäller och att det endast är den bokning som blir bekräftad av Scandjet Travel som är giltig…tänkte bara upplysa.

resa till kroatien billigt hotell

Boende under din resa till Kroatien

I erbjudandet bor du  på ett av de tre hotellen: Hotell PuntaHotell Vespera eller Hotell Aurora. Vilket hotell det blir i slutändan är beroende av tillgänglighet. Ni kan klicka er vidare till information om hotellen som arrangören Scandjet har, eller också läsa recensioner från tripadvisor. 

Kostnad per person

Alternativ 1
7 nätter: 6/9-13/9

3 990 kr/person 

Alternativ 2
3 nätter:  3/9-6/9 eller 10/9-13/9

2 990 kr/person

Transferkostnaden till ön tillkommer och kostar 390 kr per person. När ni bokar uppger ni till Scandjet (arrangören) om ni vill att detta ska läggas till.

Hoppas att dagens tips var av värde!

Please follow and like us:
Related Posts
puerto
Billiga flyg till Puerto Rico! T/r Sthlm-San Juan fr. 3016 kr!
karibien paradis
Resa till Karibien! Flyg t/r till Jungfruöarna fr. 3660 kr!
shutterstock_213308143 2
Tak! Billiga flyg till Polen i slutet av augusti, t/r för 176 kr!
sanfran
Billiga flyg till San Francisco: T/r från Oslo i april fr. 3009 kr!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>