shutterstock_248941720

Resa till Maldiverna, flyg t/r fr. Stlm el. Gbg & hotell under 7000 kr!

Kära semesterfyndare,

Sommaren är kort, eller vad är det man brukar säga? Under höstperioden kan en resa till tropiska Maldiverna vara härligt (eller en resa dit är väl oftast härlig?),  här kommer därför ett tips på hur du kan flyga tur och retur från Sverige till Maldiverna.Tips på hur du hittar ett prisvärt boende på till exempel ett hotell med tre stjärnor i tio nätter finns också. Frukost är inkluderat. Exempeldatumen 7e oktober till 18 oktober har använts. Från Göteborg  gick kostnaden för flyg tur och retur och boende från 6748 kr. Flyg tur och retur från Stockholm och boendealternativet nedan finns från 6669 kr. Ethiad Airways är flygbolaget som hade mest prisvärda flyg till Maldiverna enligt mig denna gång. 

Om du går in på scyscanners hemsida tror jag  också att du kan hitta relativt likvärdiga flygpriser även för andra datum än de som presenteras här. Har du väl flugit till denna ö i indiska oceanien tror jag i vilket fall att det ser ut precis som på vykorten; vita stränder, palmer, laguner och sol.

Rutt och datum

onsdag 7e okt-sön 18 oktober

Alternativ 1 

Göteborg (GOT) -Male (MLE)-Göteborg (GOT)

Alternativ 2

Stockholm (ARN) -Male (MLE) -Stockholm (ARN)

Hur bokar jag min resa till Maldiverna?

Jag började med att logga in på Scyscanners hemsida. Där skriver du i avreseort, exempelvis Göteborg eller Stockholm

Här hittar du flyg med Ethiad Airways för 5305 kr tur och retur från Göteborg. Det är inte direktflyg utan flygresorna är relativt långa, 14 h på resan dit och hela 30 h på resan tillbaka. Du mellanlandar då i Berlin och i Abu Dahbis. Om du känner att de är för långa  går det att på scyscanner hitta en resa till Maldiverna med färre stopp, kortare tider eller med specifika flygbolag.

Skärmavbild 2015-07-07 kl. 09.24.43

Till vänster under den blåa boxen “Skapa prisagent” kan du fritt välja hur du vill göra med dessa flygval på din resa till Maldiverna. Här nedan ser ni ännu tydligare hur ni kan ställa in detta.

Skärmavbild 2015-07-07 kl. 09.58.12

Här under ser ni till exempel en något kortare hemresa (tidsmässigt) men till det lite högre priset 6049 kr.

Skärmavbild 2015-07-07 kl. 10.01.45

Här ser ni istället ett prisexempel på flyg från Stockholm, även här ser ni att flygresan hem är väldigt lång till detta pris.

billiga flyg stockholm

Boende under din resa till Maldiverna

För ett shysst boende skulle jag börja med att gå in på trivagos hemsida. Här finns hotellalternativ för alla smaker och prisklasser! Följer ni denna länk ser ni det hotellet som har använts här som heter Picnic Inn. Hotellet ligger på ön Maafushi och för 10 nätter inklusive frukost blev det totala priset just nu 2885 kr. Hotellet Picnic Inn ligger på ön Maafushi och är relativt enkelt, men var lugna, luftkonditionering finns och gratis wifi.  Att ta sig hit från flygplatsen gör man med färja. Går ni in på hotellets hemsida och till fliken “airport transfer instruction” står finns en beskrivning på hur man enklast kommer dit.

Genom denna länk från tripadvisor kan ni också läsa gamla recensioner.

res till maldiverna

För att boka genom trivago blev jag omdirigerad till otel.com där man kan genomföra bokningen. Så här såg det då ut:

Skärmavbild 2015-07-07 kl. 10.32.22

Kostnad per person

Alternativ 1 

Flyg t/r Göteborg-Male: 5305 kr

Boende 10 nätter inkl. frukost: 2885/2 = 1443 kr

Totalt: 6747 kr

Alternativ 2 

Flyg t/r Stockholm-Male: 5226 kr

Boende 10 nätter inkl. frukost: 2885/2 = 1443 kr

Totalt: 6669 kr

Hoppas att tipset på en resa till Maldiverna var uppskattat!

Please follow and like us:
Related Posts
serbia
COOL! Flyg till Serbien, tur & retur fr. 258 kr!
weekend prag
Resa till Prag! Flyg t/r från Sthlm & hotell inkl. frukost fr. 1787 kr pp!
los angeles
Wow! Flyg till Los Angeles fr. 2702 kr! T/r från Oslo!
Belgium
Flyg till Bryssel i höst! Flyg, 4* hotell 2 nätter fr. 1329 kr!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>