marrakech1

Resa till Marocko! Flyg t/r & hotell inkl. frukost för 5150 kr!

Kära semesterfyndare!

En resa till Marrakech i september är förhoppningsvis precis vad ni letar efter! Denna resas exempeldatum är tisdag 15 september till tisdag 22 september. Alternativa datum går dock säkerligen att hitta för liknande priser. Kostnaden tur och retur Stockholm (Skavsta) -Marrakech (RAK) samt boende på 4* hotell inklusive frukost är 5150 kr per person.

Färgglada Marrakech ligger inte i direkt anslutning till havet men kan erbjuda mycket sol, häftiga upplevelser och bad. Det finns ett mycket stort urval av resorter och hotell där pooler och liknande finns (så känn er inte bundna att välja hotellet nedan)! Torget Djeema el-Fna ligger i stadens centrala delar och är väl värt ett besök. Här är det fullt med energi och liv och ni kan se allt från kobror, ormtjusare och gatumusikanter till hennatatuerare. Vid kvällstid finns det också flera hundra kockar, så chansen att ni under kvällen äter billig och god marockansk mat är stor.

Rutt och datum

tisdag 15 september -tisdag 22 september

Stockholm (Skavsta) -Marrakech (RAK) – Stockholm (Skavsta)

Hur bokar vi en resa till Marocko?

Besök Kayaks hemsida och klicka på fliken för flyg. Ni kan också besöka denna länk för att hitta rutterna för exempelresan ovan.

billiga flyg

Flygdetaljer ser ni på bilden nedan. Lite obekvämt att resa över natten är det kanske (samt att ni har sex timmar på er att byta i London) men ni landar i vilket fall kl 10 på morgonen i Marocko. På resan tillbaka sker mellanlandning i Rom och ni landar sedan kl 20 på Ryanairs flygplats Skavsta.

flyg till marocko

Hotellet som presenteras nedan ligger bara 8 km bort vilket är nära och bra! Alternativ transport till Skavsta om ni inte har bil eller får skjuts skulle kunna ske med flygbussarna.

Boende under er resa till Marocko

Gå gärna in på tripadvisor för att se ranking och omdömen som de olika hotellen i Marrakech har fått från tidigare resenärer. 4* Riad Al Badia hade bra ranking på tripadvisor och jag hittade det genom trivago.

lyxhotell

För att kunna boka blir ni omdirigerade till hotels.com. I texten nedan ser ni de bekvämligheter som hotellet ställer till sitt förfogande bland annat pool, takterass, frukost, wifi.

billigt hotell marrakech

hotellpool

Totalkostnaden för att stanna på hotellet dessa sex nätter i dubbelrum under datumen 16 september till 22 september blev totalt 5684 kr. 

hotell marrakech

Total kostnad per person på denna resa till Marocko

Flyg: 2308 kr

Boende med frukost inkluderat: 5684 kr/2 = 2842 kr

Total kostnad per person: 5150 kr 

Hoppas att tipsen om denna resa till Marocko uppskattas!

Please follow and like us:
Related Posts
karibien paradis
Resa till Jamaica 12 nätter: Flyg t/r & 3* hotell fr. 8486 kr!
paris11
Paris weekend! Flyg t/r & hotell inkl. frukost fr. 3178 kr!
kanada
Billiga flyg till Kanada i februari! Tur och retur fr. 3504 kr!
weekend prag
Sweet! Flyg till Prag & stanna 3 nätter på 4* hotell fr. 1613 kr!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>