grekland

Resa till Rhodos! Flyg t/r, 3* hotell & frukost fr. 3953 kr

Kära semesterfyndare!

Har ni också fattat tycke för den grekiska övärlden? Det förstår jag, vem gillar inte vackra omgivningar, god grekisk mat och behagligt väder? Nu kan ni öka på era D-vitamindoser för på Rhodos bör det vara soligt! En veckas semester på Rhodos med flyg, boende på 3* hotell med frukost inkluderat kostar 3953 kr per person om ni reser två.

Denna ö har flest soldagar i Grekland och är belägen sydost om det grekiska fastlandet relativt nära Turkiet. Rhodos är också ett av Greklands mest populära resmål. Många badorter och vackra platser och omgivningar finns också  här. Shopping, nöjesliv och gästvänliga människor finns likaså.

Rutt och datum

Stockholm (ARN) – Rhodos (RHO) – Stockholm (ARN)

torsdag 3 september – torsdag 10 september

Hur bokar jag min resa till Rhodos?

Besök kayaks hemsida och fyll i destinationen Rhodos och Stockholm som ankomst och avreseort. Fyll även i exempeldatumen ovan. Klickar man på den orangea knappen välj kommer man vidare till FlyHi.se där bokningen kan genomföras.

billiga flyg

Ni flyger med Aegean från Stockholm, Arlanda och anländer på Rhodos flygplats. Mellanlandning sker i Atén både på resan dit och tillbaka.

Boende på er resa till Rhodos

För att hitta boende på er resa till Rhodos finns både billigare och dyrare alternativ. Ni kan till exempel besöka trivagos hemsida. Här hittade jag 3* hotellet Agla som är beläget i Rhodos stad med omdömen 4 av 5 på tripadvisor. Från hotellet tar det 10 minuter att gå till stranden.

billigt hotell

Vill ni boka kopplas ni vidare till venere.com och där hittar ni också mer information om hotellet, rummet mm.

billigt hotell

Ni bor i dubblerum och frukost ingår. Hotellet erbjuder också strandbekvämligheter som solstolar och parasoller. Även bar, pool och hotellrestaurang finns.

billigt hotell

Kostnad per person på resa till Rhodos

Flyg: 1649 kr

Boende i dubbelrum inklusive frukost: 4607 kr/2 = 2303.5 kr

Total kostnad per person: ca 3953 kr 

Hoppas att tipsen om denna resa till Rhodos var av nöje!

Please follow and like us:
Related Posts
shutterstock_130047938
Resa till Bulgarien, t/r flyg & lgh-hotell inkl. frukost/2892 kr!
polen
Polens riviera! Flyg t/r, 5 nätter på 5* hotell fr. 3055 kr!
flyg till london
Billiga flyg till London! T/r fr. Göteborg från 134 kr!
lasvegas
Flyg till Las Vegas! T/R Sthlm-Vegas från 2859 kr i jan!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>