canary island

Flyg till Teneriffa! Tur och retur Billund-Teneriffa fr. 911 kr

Kära semesterfyndare!

Är du trött på det dåliga vädret hemma och vill boka billiga flyg till lite varmare breddgrader? Detta tips är för dig som bor i södra Sverige, som orkar ta sig till danska flygplatsen Billund och som söker solen. Resans exempeldatum är tisdag 25 augusti till tisdag 1 september. Flyg till Teneriffa hittar du från 911 kr. I detta pris är flyg tur och retur med Ryanair inräknat. Alternativa resedatum hittas nedan.

Av de öar som tillhör Kanarieögruppen är Teneriffa den största. Det är en soldränkt destination och i augusti ligger temperaturen runt 27 grader. Badtemperaturen är ca 23 så även om man är en badkruka borde det inte vara problem att ta sig ett dopp i Atlanten.

Ön har ett stort antal stränder där man kan syssla med alla typer av vattensporter. Förutom att sola och bada vid någon av Teneriffas stränder skulle man kunna hyra bil för att åka runt och besöka mysiga kanariska byar. Andra tips på aktiviteter är att vandra i Teneriffas nationalpark Teide eller spelar golf. Fina golfbanor finns här och flera hotell inkluderar golfpaket i sina vistelser. Utbudet av  resorter och hotell är väldigt stort, så att hitta ett hotell i ens smak och prisklass lär inte bli svårt.

flyg kanarieöarna

Rutt och datum

tisdag 25 augusti- tisdag 1 september

Billund – Teneriffa (South) – Billund

Hur bokar jag dessa flyg till Teneriffa

Besök ryanairs hemsida och fyll i datumen och destinationerna ovan eller gå via denna länk. Totalkostnaden för flyg är 718 DKK dvs ca 911 kr tur och retur. Flygresan tar ca 4.5 timmar och på tisdagen anländer du kl 16.45. Avresa den 1 september är sedan kl 6 på morgonen. Flygplatsen är belägen på öns södra del.

billiga flyg teneriffa

Boende efter att du bokat flyg till Teneriffa

Trivago, tripadvisor och till exempel hotelscombined är bara några av de sidor där man kan hitta och jämföra flera boendealternativ.

Alternativa datum

Notera att priserna nedan är i danska kronor.

tisdag 1 september- tisdag 8 september

billiga flyg

tisdag 8 september- tisdag 15 september

billiga flyg

Hoppas att tipset om dessa billiga flyg till Teneriffa uppskattas!

Please follow and like us:
Related Posts
venedig
WOW! Resa till Venedig! Flyg t/r & hotell fr. 1920 kr!
shutterstock_1750139
Flyg till Boston! t/r från Köpenhamn-Boston fr. 3213 kr i höst!
karibien paradis
Resa till Jamaica 12 nätter: Flyg t/r & 3* hotell fr. 8486 kr!
London1112
Londonresa: Två nätter 4* hotell, båttur & flyg fr. 2752 kr!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>