serbia

COOL! Flyg till Serbien, tur & retur fr. 258 kr!

Kära semesterfyndare!

För er som bor i Malmö eller i närheten kan detta tips kanske vara av intresse! Med Wizz Air kan du nu boka billiga flyg till Serbien, Nis, mellan augusti och november. Datumen för exempelresan är tisdag 25 augusti till måndag 31 augusti och flyg tur och retur Malmö- Nis är från 258 kr. Några alternativa datum presenteras även nedan.

Nis är en av de äldsta städerna i Balkan, en universitetsstad och även Serbiens tredje största efter Belgrad och Novi Sad. Staden är belägen i Serbiens södra del och har en minst sagt händelserik historia. Nis fort, “The Skull Tower”, koncentrationslägret Crveni Krst är bara några få av de fascinerande platser man kan besöka. Utöver det historiska och kulturella utbudet kan man också äta gott på några av de många restauranger och caféer som finns. På denna plats finns det också flera populära spa som till exempel Niška Banja vilka man kan åka till för lite mer avslappning.

Rutt och datum

tisdag 25 augusti-måndag 31 aug

Malmö (MMX) – Nis (INI) – Malmö (MMX)

Hur bokar jag?

Flyg på resan dit och tillbaka är med Wizz Air. Besök hemsidan och fyll i exempeldatumen och destinationerna ovan. Total kostnad för flygen blir 258 kr. Är du redan medlem i Wizz Discount Club (WDC) kan du till och med få flyg till Serbien och tillbaka igen för 178 kr! 

billiga flyg serbien

Här nedan ser du sammanfattningen av alla flygdetaljer:

billiga flyg

Boende efter att du bokat flyg till Serbien

Besök till exempel trivago för ett boende i din föredragna prisklass. Tripadvisor är som vanligt en riktigt bra sida för omdömen av hotell och övrigt.

Alternativa datum

tisdag 18 augusti-torsdag 27 augusti à 298 kr 

tisdag 1 september-tisdag 8 september à 258 kr 

Ytterliggare datum med flyg till Serbien i augusti fram till november finns tillgängliga till liknande priser, ovan var bara ett exempel!

Hoppas att tipsen om dessa flyg till Serbien var av nöje!

Please follow and like us:
Related Posts
puerto
Billiga flyg till Puerto Rico! T/r Sthlm-San Juan fr. 3016 kr!
weekend prag
Resa till Prag! Flyg t/r från Sthlm & hotell inkl. frukost fr. 1787 kr pp!
thailand
Resa till Thailand, flyg & hotell! Bangkok mm. 14 dgr/ 6510 kr!
karibien paradis
Resa till Jamaica 12 nätter: Flyg t/r & 3* hotell fr. 8486 kr!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>