barcelona

Lyxigt boende i Barcelona: 2 nätter för 2 personer på 5* hotell! Från 2295 kr

Hallå hallå alla semesterfyndare,

Lyxhotell i Barcelona. Vad sägs om att bo på ett femstjärnigt hotell i staden som är ett av svenskarnas hetaste resmål? Ta med dig den du vill mysa lite extra med, erbjudandet gäller nämligen för två!

Den upptäckta dealen kommer från letsdeal  med destination Barcelona, eller ”Barca” som jag brukar säga. Denna stad ligger mig varmt om hjärtat. I erbjudandet kan du boka in dig på det femstjärniga lyxhotellet NH Hesperia Tower. Två nätter för två personer (frukost ingår) kan du få från 2295 kr.

barcelona

Här finns definitivt något för alla smaker. Utöver sol, bad, shopping (Las Ramblas) och ett livligt nattliv har Barcelona ett stort utbud av restauranger. En tapastallrik med sangria är väl aldrig fel? Vackra hus och kyrkor finns det även mycket av i denna stad. Som kulturintresserad har du alltså hittat helt rätt.

För att nämna några attraktioner är Sagrada Familia och Gaudis Casa Milà och magnifika Park Güell värda att besöka. Kanske lockar även en fotbollsmatch på Camp Nou för dig som är fotbollsfantast? Är du den som vill ha lite av varje och inte vill begränsa dig till bara en specifik sak är Barcelona staden för dig!

Hur bokar jag?

Klicka vidare på länken som du hittar till höger under kartan på den ovan länkade hemsidan. Du kommer då till bokningsformuläret varvid du väljer det språk du behagar läsa och boka på. I bokningsformuläret hittar du de tillgängliga datumen. Du kan välja mellan 2-4 nätter på hotellet och just nu verkar det finnas relativt många gröna boxar i kalendern.

datum_barcelona

Boende

Hotellet är som tidigare nämnt femstjärnigt med allt vad det innebär. Det ligger i Barcelonas finansdistrikt, har elegant inredning och även närhet till det mesta. Frukost ingår. Besök Hesperia för bilder och mer information! Tripadvisor finns ju även alltid som referens.

Priser

  • 4 nätter: Ordinarie pris på 5 600 kr, din deal: 4 295 kr
  • 3 nätter: Ordinarie pris på 4 450 kr, din deal: 3 295 kr
  • 2 nätter: Ordinarie pris på 3 650 kr, din deal: 2 295 kr
Please follow and like us:
Related Posts
shutterstock_265935380
Resa till Berlin: t/r flyg, 4* hotell inkl. frukost mm fr. 1988 kr
London1112
Londonresa: Två nätter 4* hotell, båttur & flyg fr. 2752 kr!
madeira
Letar du vandringsresor? Flyg t/r, hotell 7 nätter mm fr. 4417 kr!
air
Billiga flygbiljetter med Air Baltic! Flyg t/r 591 kr till Riga!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>