cruising

Kryssning i Karibien! 18 nätter, helpension mm. 11006 kr!

Kära semesterfyndare!

Känslorna, förväntningarna och den längtan som uppstår när man bokat en lång utlandssemester är riktigt bra! Här kommer en kryssning till Karibien som varar i 18 nätter. För 11006 kr per person (om ni bokar för två) kan ni stiga ombord och helpension gäller! Kryssningens datum är fredag 4 december till 22 december och ni kryssar från Barcelona till Kuba med stopp vid vackra västindiska öar som Antigua, St Maarten med flera. I priset ingår också returflyg från Kuba till antingen Madrid eller Barcelona.

Det enda ni behöver fixa extra med denna kryssning i Karibien är anslutningsflyg till Spanien! Några av de hetaste öarna att semestra på i vinter ligger i Västindien har jag hört. Med vidsträckta vita stränder, palmer, exotisk frukt etc. är de riktiga drömdesitinationer! Med denna kryssning från Barcelona får ni uppleva och se mycket av övärlden här och får även till en extremt kort Medelhavskryssning kan man säga. Kryssningen är med rederiet MSC Cruises på båten MSC Opera.

kryssning västindien

Rutt och datum

4 december-22 december

Barcelona – Cadiz – Las Palmas – Antigua – Philisburg (St Marteeen) – Havana – George Town – Cozumel – Havanna

Flyg tillbaka till Madrid eller Barcelona ingår i priset.

Vad ingår i vår kryssning i Karibien?

En kortfattad versionen av vad som ingår ser ni här:

  • Flyg tillbaka till Barcelona eller Madrid med transfer (notera: för flyg tillbaka till Barcelona bokade efter 1 september tillkommer en avgift på 90 € per person) 
  • Boende i hytt med badrum, luftkonditionering, telefon, TV, minibar
  • Helpension (frukost, lunch, te, middag och en midnatt buffé)
  • Underhållning: aktiviteter, lekar, tävlingar, danstävlingar, temakvällar och teater
  • Användning av simbassänger, bubbelpooler och relaxrum, gym, motionsslinga etc. 

kryssning all inclusive

Här ser ni det mer detaljerade kryssningsschemat:

kryssning helpension

Hur bokar vi vår kryssning i Karibien?

Dagens semesterfynd kan ni boka med Logitravel. Sidan är på spanska men om ni använder er av google translate så går det prima (jag talar inte spanska). Ni kan också gå direkt till erbjudandet för denna kryssning i Karibien via denna länk. Vill ni boka så kan ni börja med att fylla i era åldrar samt vilken stad (Madrid eller Barcelona) ni vill att ert returflyg ska gå till.

kryssning karibien all inclusive

Hytten Interior Bella I1 är den kategori på hytt som ni får för priset €899 dvs ca 8611 kr men om ni vill ha det lite lyxigare är det som vanligt fritt fram att välja andra alternativ.

kryssning karibien

Genom att klicka på priset så kommer ni vidare till steget där ni väljer en tillgänglig hytt från den tidigare valda hyttkategorin. Om ni gör de val som ovan får ni fram priset €2298 dvs 22012 kr.  (€899*2 + €500 skatt).

kryssa karibien

Total kostnad per person på er kryssning i Karibien

Helpension och returflyg med transfer:  €2298/2 = €1149 dvs ca 11 006 kr

Övrigt

Det som återstår för er är att boka flyg till och från Barcelona! Via till exempel Scyscanner kan ni hitta flyg för runt 1000-lappen.

Hoppas att detta tips om en kryssning i Karibien uppskattas!

Please follow and like us:
Related Posts
cruising
Kryssa i Karibien & Medelhavet i 18 dgr, fr. 3484 kr pp!
cruising
Kryssning i Medelhavet! 12 dgr med helpension fr. 2541 kr!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>