sista minuten grekland

Resa till Rhodos: t/r flyg fr. 566 kr! Med hotell fr. 2205 kr!

Kära semesterfyndare!

Keep Greece Flying! Ryanairs resor till Grekland kommer nu att kosta 30% mindre än vanligt. Inrikesflyg i Grekland kostar nu också ca 47 kr under två veckor. För er som inte hunnit boka er semester till en varm och solig plats utan fortfarande letar, look no further! Här kommer nämligen en resa till Rhodos i augusti. Spendera 7 nätter på ett 3* apartment hotell (frukost ej inkluderat) och flyg tur och retur med Ryanair. Dagens exempelresa är datumen 19e augusti till 26e augusti och kostnaden per person är från 2205 kr om du bor i dubbelrum.

På Rhodos har jag tyvärr bara varit en gång när jag var yngre, så minnena därifrån är väl inte så färska. Ön är dock känd för sina stränder, barer och lugn.Vill man ha en fridfull semester i traditionell grekisk miljö kan man hitta det här! Två alternativa resdatum finns längst ned i inlägget.

Rutt och datum

onsdag 19 augusti-onsdag 26 augusti

Stockholm (Skavsta) – Rhodos – Stockholm (Skavsta)

Hur bokar jag min resa till Rhodos?

Gå till Ryanairs hemsida och fyll själva i datum och destination precis som ovan! Eller gå till denna länk.

billiga flygbiljetter

Totalkostnaden för flyg blir ca 566 kr för tur och retur:

billiga flyg

Boende på min resa till Rhodos

Jag gick till Tripadvisor och hittade Filoxenia Hotel Apartments med tre stjärnor men med hög ranking. Hotellet ligger på den nordvästra sidan av ön och bara 300 meter från stranden i Theologos och knappt 5 km från flygplatsen. I alla rum på hotellet finns pentry, kylskåp och möjligheter till att laga mat. Hotellet har även tillgång till två pooler och har en restaurang.

billiga hotell

Jag omdirigerades sedan till booking.com där man kunde välja typ av rum, se om frukost ingick eller inte (det gjorde det inte). Totalkostnaden för boende i “studio” för två personer i sju nätter blev 3278 kr. Frukost går att köpa till för 66 kr dagligen.

billiga hotell rhodos

När det gäller hotell finns det väldigt många alternativ både på trivago men också på tripadvisor så hotellet ovan är bara ett förslag.

Alternativa datum på er resa till Rhodos

Det finns många, men här kommer två alternativ: Söndag 16 augusti-söndag 23 augusti för 712 kr. 

billiga flyg

ons 12 augusti-onsdag 19e augusti för 776 kr.

billiga flyg

Total kostnad per person 

Flyg: 566 kr

Boende: 3278 kr/2 = 1639 kr

Total kostnad: 2205 kr per person Notera! INGEN frukost i priset ovan och transporter från flygplatsen är heller inte inräknat.

Hoppas att tipset om denna resa till Rhodos var av intresse!

Please follow and like us:
Related Posts
1000likesARTIKEL
T A C K-1000 likes på Facebook! (Y)
puerto
Billiga flyg till Puerto Rico! T/r Sthlm-San Juan fr. 3016 kr!
bild90
Resa till Dubai vid jul! Flyg t/r, 4* hotell inkl. frukost fr. 5645 kr!
puerto
Billiga flygbiljetter! T/r Stockholm-Puerto Rico fr. 3218 kr!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>