roma 3

Resa till Rom! Flyg t/r & 4* hotell inkl. frukost fr. 2609 kr!

Kära semesterfyndare!

Viva Italia! Rym till vackra Rom i augusti! Nästa erbjudande för dagen hittade jag på let’s deals hemsida. Du bor på 4* hotell med frukost inkluderat i Rom i tre nätter samt flyger tur och retur Stockholm-Rom. Kostnaden per person om du bor i dubbelrum är från 2609 kr. 

I Italiens huvudstad Rom har vi sevärdheter som Pantheon, Peterskyrkan, Colloseum, Fontana di Trevi och extremt många andra historiska platser. Gillar du historia har du kommit helt rätt. Det är nog svårt att inte blir imponerad av alla dessa kulturskatter och stadens atmosfär. Att ta sig tiden att njuta av god mat och dryck på stadens uteserveringar under denna sommarperiod är också någonting som man bör göra.

Rutt och datum

onsdag 19e augusti-lördag 22 augusti

Stockholm (ARN)-Rom (FCO)- Stockholm (ARN)

Hur bokar jag min resa till Rom?

Flyg till Rom

Börja med att gå till scyscanner. Här ser ni en översikt över flyg till Rom i augusti.

flyg till rom

Flyg den 19-22 augusti kan man få för 1482 kr med Swiss Air också via denna länk, men då mellanlandar man i Zürich.

billiga flyg

Scyscanner kommer ju upp med flera alternativ, så om man inte vill mellanlanda kan man till exempel flyga direkt med Norwegian.

billiga flyg

Även Ryanair flyger till Rom från Skavsta för er som bor närmre denna flygplats.

Boende på din resa till Rom

Boendet hittade jag på letsdeals hemsida. Länken till erbjudandet kommer här. Man kan välja mellan två, tre eller fyra nätter och boendet är på Hotel Gambrinus i närheten av spanska trappan och Termini-stationen. Förutom boende i superior dubbelrum och frukost så ingår en flaska vin vid ankomst. Ni hittar fler detaljer om erbjudandet på sidan. Gamla recensioner finns på tripadvisor.

resa billigt rom

Här nedan ser ni priserna beroende på hur länge man stannar. Enligt exemepldatumen blir kostnaden för tre nätter 2250 kr. Så ni kan själva välja om ni vill stanna kortare eller längre än vad som beskrivs här.

billiga hotell

Bokningen sker via en länk till nembooking.com som man hittar på sidan. Man skickar en förfrågan om bokning de datum man vill åka och skriver också in den kod man får av letsdeal. Så här ser det ut på sidan och jag har klickat i datumen 19e-22e augusti.

billiga hotell i rom

Eftersom det är en bokningsförfrågan på hotellet skulle jag vänta med att boka flyg till efter att ni fått bokningen bekräftad. 

Kostnad per person

Flyg: 1484 kr

Boende: 2250 kr/2 = 1125 kr 

Total kostnad per person: 2609 kr

Hoppas att detta var intressant!

Please follow and like us:
Related Posts
sista minuten grekland
Sista minuten-resor Grekland! Flyg tur och retur fr. 798 kr!
barcelona
Lyxigt boende i Barcelona: 2 nätter för 2 personer på 5* hotell! Från 2295 kr
cancun
Resa till Mexico! Flyg t/r & hotell 10 nätter fr. 8043 kr!
sista minuten grekland
Resa till Rhodos: t/r flyg fr. 566 kr! Med hotell fr. 2205 kr!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>