shutterstock_141813205

Billiga flyg t/r Italienska Perugia-Düsseldorf från 240 kr!

Kära semesterfyndare!

Letar du ofta efter billiga flyg? Vill du resa iväg till Italien men inte åka till de vanliga destinationerna som Rom och Milano? Vill du till en plats som “alla andra” inte redan har besökt? Nu kan du åka på semester till vackra Perugia i mellersta Italien och samtidigt öva upp din rostiga italienska. Perugia är en vacker och livlig universitetsstad som du säkerligen kommer att tycka om, särskilt i slutet av augusti. Datumen för exempelresan är fredagen 28e augusti till måndagen 31 augusti. Du reser då direkt till Italiens Perugia från Ryanairs flygplats Weeze i Düsseldorf för 240 kr. När det kommer till billiga flyg tycker jag det är ganska skönt att man nästan alltid kan räkna med just Ryanair. Att komforten enligt mig inte är den bästa kanske inte gör så mycket om man nu kommer undan med så pass billiga flyg. Det innebär ju att du kan spendera lite mer på resans destination!

Rutt och datum

fredag 28e augusti- måndag 31 augusti
Düsseldorf (Weeze) – Perugia – Düsseldorf (Weeze)

Hur bokar jag min resa till Italien?

Gå direkt till Ryanairs hemsida och fyll i rutorna och datum du vill flyga iväg söderut.

ryanair billiga flyg düsseldorf italien

Här nedan ser du hur det ser ut, du kan annars följa denna länk.

ryanair italien düsseldorf

Du landar kl 16.50 i Perugia på fredagen och återvänder till Düsseldorf  kl. 19.15 på måndagen. Ryanair flyger också från Skavsta Stockholm till just Weeze men tyvärr inte dessa datum! De flyger däremot den 27e och även den 1a september för ca 450 kr. Denna del av resan får ni fixa själva.

Boende 

Gå till hemsidan Hotels.com för bra boendealternativ. Dubbelkolla sedan alltid recensioner med tripadvisor.

Hoppas återigen att ni tyckte tipset här var användbart! Självklart kan ni själva söka efter de datum ni behagar resa, detta är bara ett litet tips på hur man kan komma undan med iallafall billiga flyg Düsseldorf-Perugia.

Please follow and like us:
Related Posts
thailand
Resa till Thailand, flyg & hotell! Bangkok mm. 14 dgr/ 6510 kr!
safari
Billiga flyg till Kenya: Flyg t/r fr. 4302 kr!
cancun
Flyg till New York, Cancún och München, bara 3559 kr!!
air
Now or never! SAS unika flygpriser varje torsdag kl 18-24!

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

*

Your Comment*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>